Duo- bruidsfotografie Utrecht: Waarom twee trouwfotografen op jullie bruiloft?

divider

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Hierbij hoort natuurlijk een fotograaf die alle mooie momenten van jullie dag vastlegt! Maar waarom zou je kiezen voor twéé fotografen? Wat zijn de voordelen?

Wij kunnen op verschillende plekken aanwezig zijn- en hoeven zo geen moment van jullie of de gasten te missen!

Wij kunnen tegelijkertijd op verschillende locaties aanwezig zijn, zodat we echt alle mooie en bijzondere momenten van jullie grote dag kunnen fotograferen.  Dit begint meestal bij het ‘getting ready’  (aankleed moment) gedeelte van zowel de bruid als bruidegom. Omdat we met zijn tweeën zijn, hoeft er niet gekozen te worden wie van de twee gefotografeerd wordt, maar kunnen wij dit bijzondere moment van jullie allebei op hetzelfde moment vastleggen! Zo kan één van ons foto’s maken van de bruid die zich klaar maakt voor de grote dag, terwijl de ander aanwezig is bij de voorbereidingen van de bruidegom.

Bij de bruid

In dit voorbeeld is Marieke aanwezig bij de voorbereidingen- en het aankleedmoment van de bruid. Ook worden er tijdens dit moment foto's gemaakt van bijvoorbeeld de jurk, sieraden en andere mooie details.

Bij de bruidegom

Moniek is op het zelfde moment- maar op een andere locatie aanwezig bij de bruidegom om dit bijzondere moment- vaak samen met dierbaren- vast te leggen.

Daarna haalt de bruidegom de bruid vaak op voor het ‘first look’ (elkaar voor het eerst zien) moment. Hier gaat een van ons vaak mee met de bruidegom in de auto richting van de bruid, zodat beide verhalen van de ochtend mooi samenkomen bij elkaar.

Bij de bruidegom

In dit voorbeeld zit Moniek in de auto bij de bruidegom die op weg is om zijn mooie bruid voor het eerst in haar prachtige jurk te zien. Een spannend maar ook erg bijzonder moment om vast te kunnen leggen!

Bij de bruid

Ondertussen gaan de voorbereidingen bij de bruid gewoon verder- bijvoorbeeld familieleden en kinderen die worden klaargemaakt voor de grote dag en af en toe naar buiten kijken om te zien of de bruidegom er al aan komt.

Hierna volgt meestal het bijzondere first look moment, waarop de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien!

Bij de bruid

Bij dit voorbeeld staat Moniek binnen bij de bruid te wachten tot ze de deur open doet en haar knappe bruidegom voor het eerst ziet.

Bij de bruidegom

Marieke staat daarbij aan de kant van de Bruidegom, om zo de eerste reactie en emoties van de bruid vast te kunnen leggen.

Ook de rest van de dag proberen wij op zo veel verschillende plekken foto’s te maken, zodat zowel jullie verhaal- als dat van de gasten volledig kunnen vastleggen, zonder dat we keuzes hoeven te maken welk mooie moment we kiezen om te fotograferen. Tijdens de ceremonie kunnen bijvoorbeeld de belangrijke ‘first kiss’ foto maken, maar tegelijk tijd ook de reacties van jullie gasten daarop fotograferen.

De bruid en bruidegom

Bij deze bruiloft fotografeert Marieke voornamelijk alle gebeurtenissen rondom de bruid en bruidegom, zonder zich teveel te richten op de gasten en een mooi moment van het bruidspaar te missen.

De gasten

Moniek richt zich hierbij wel op de gasten en probeert zoveel mogelijk hun reacties en emoties vast te leggen.

Kortom: twee bruidsfotografen- betekent een zeer compleet verhaal van jullie trouwdag!

Omdat wij door de jaren heen uitstekend op elkaar ingespeeld zijn, weten we precies op welke manier we zo compleet mogelijk alle momenten en emoties van jullie dag kunnen fotograferen. Wij willen graag dat jullie tijdens het zien van de foto’s even opnieuw deze dag kunnen beleven- maar ook momenten en gebeurtenissen terugzien waar jullie zelf niet bij zijn geweest. Want jullie bruiloft- één van de mooiste dagen van je leven- verdient het zo volledig mogelijk vastgelegd te worden!

divider