Duo Bruidsfotografie Utrecht: Twee trouwfotografen op jullie bruiloft- Wie zijn wij?

divider

Wij zijn Moniek en Marieke en in de zomer van 2017 hebben wij besloten om als duo verder te gaan met het fotograferen van bruiloften en mooie koppels!
In 2016 leerden we elkaar kennen en ontdekten dat we veel overeenkomsten hadden. Zo hadden we beiden dezelfde opleiding gevolgd aan de School voor Fotografie, waren we even ver zwanger (inmiddels hebben we twee prachtige dochters en zoons!) en deelden natuurlijk onze grote passie voor fotografie en vooral het maken van bruidsreportages!
Bruiloften fotograferen vonden we beiden geweldig om te doen, maar toch ‘misten’ we hier iets. Het maken van lange dagen in je eentje, het ontbreken van contact met collega-fotografen en de beperkingen die het maken van bruidsreportages in je eentje met zich meebrengt. Meestal heb je dan niet de mogelijkheid om alle mooie gebeurtenissen vast te leggen en moet je als fotograaf steeds de keuze maken wat je wilt fotograferen, terwijl er zoveel moois gebeurt op een bruidsdag.
Nadat we voor het eerst samen een bruiloft fotografeerden en we gelijk al goed op elkaar ingespeeld waren (en het was natuurlijk ook erg gezellig :)) wisten we het zeker; wij gaan verder als duo!

Onze style als bruidsfotografen- wat vinden wij belangrijk?

divider

We ontdekten dat we dezelfde aspecten in de bruidsfotografie belangrijk vonden; pure momenten met oprechte emoties vastleggen, zonder dat er teveel geposeerd wordt. Het liefst gaan we zo onopvallend mogelijk te werk, zonder teveel op te vallen. Wij fotograferen dan ook (afgezien van jullie portretten en de groepsfoto’s) zoveel mogelijk documentair. Wij willen jullie dag vastleggen zoals deze echt was!

Wij houden beide van een frisse style, zonder teveel harde contrasten en felle kleuren. Ook geven wij de foto’s een matte ‘vintage- film look’ in de nabewerking, zodat jullie dag echt als een verhaal aanvoelt.

Moniek & Marieke

divider

Moniek van Selm

Ik ben Moniek van Selm, geboren in 1986 in Utrecht. In 2014 getrouwd en moeder van dochter Elodie (2 jaar) en pasgeboren zoontje Noël. Fotograferen is mijn passie en ik prijs mijzelf dan ook erg gelukkig dat ik dit mooie werk fulltime mag doen en wekelijks lieve gezinnen, koppels en newborns mag fotograferen! Waar ik verder gelukkig van word: reizen (en vooral foto's maken tijdens het reizen ;)), Netflix en leuke dingen doen met mijn mooie gezinnetje! Meer weten? Neem eens een kijkje op mijn persoonlijke website!

Marieke Timmer

Ik ben Marieke, in 1986 geboren in Lopik en nog steeds woon ik in deze groene gemeente. In 2016 ben ik getrouwd en hebben wij twee kinderen.
Ik besloot de opleiding aan de School voor Fotografie in Utrecht te volgen. Hier heb ik Moniek leren kennen en sindsdien zijn we een duo!